mala17mala2mala13mala5Grad Brdomala4mala7mala25mala11mala15
Vsa obvestila
Obvestila

15.01.2017

Rok za oddajo vlog za pridobitev pravice do uporabe kolektivne blagovne in storitvene znamke »Zakladi ČRNI GRABEN«

O B V E S T I L O

 

Občina Lukovica vas kot nosilka kolektivne blagovne in storitvene znamke »Zakladi ČRNI GRABEN« obvešča, da si lahko pridobite

pravico do uporabe

kolektivne blagovne in storitvene

znamke »Zakladi ČRNI GRABEN«.

 

Pravico do uporabe kolektivne blagovne in storitvene znamke »Zakladi ČRNI GRABEN« (v nadaljevanju: znamka) si lahko pridobijo:

  1. vse pravne in fizične osebe s sedežem na območju občine Lukovica pod pogoji, da:

-       so nosilci dejavnosti vpisani v ustrezni register dejavnosti,

-       so storitve in blago ustrezne kakovosti v skladu z veljavno zakonodajo s področja kmetijstva, gostinstva in storitev,

-       nosilci dejavnosti zagotavljajo varnost, odgovornost, sledljivost, preglednost blaga in storitev, izvajajo nujne ukrepe za preprečevanje nevarnosti z nadzorom pristojnih služb za zagotavljanje varnosti potrošnika v skladu z veljavno zakonodajo,

-       so uporabniki znamke na trgu blaga in storitev dolžni le-te označevati v skladu s Pravilnikom o splošnem označevanju predpakiranih živil in Pravilnikom o splošnem označevanju živil, ki niso predpakirana.

  1. druge fizične in pravne osebe, ki nimajo sedeža na območju občine Lukovica, pod pogojem, da se znamka uporablja samo za blago, pridelano na območju občine Lukovica in pod pogoji iz točke 1.

Znamka je registrirana za promocijo blaga in storitev, med katerimi uporabniki znamke ponujajo predvsem: med in druge izdelke iz medu, moko in izdelke iz žitaric, meso in mesne izdelke, mleko in mlečne izdelke, sadje in zelenjavo (sveže in predelano), naravne rastline in sveže cvetje, sadike in semena, brezalkoholne in alkoholne pijače, gostinske in turistične usluge, rokodelske izdelke, izdelke domače obrti in spominke.

Prvi rok za oddajo vlog je 1. marec 2017. Vloga za pridobitev pravice do uporabe znamke se nahaja na povezavi: http://www.lukovica.si/zakladi-rni-graben/predpisi-in-obrazci.

Za dodatne informacije se obrnite na skrbnico znamke na občini Lukovica: Katka Bohinc, telefon: 01/72-96-318, elektronski naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. .

 

Občinska uprava

Božično-novoletno

voščilo 2017

Božično novoletno voščilo 2017

banner_lokalne_volitve14

 

piso_logo

 

godba1

 

lambrecht1

 

czs

 

gercar